Παρασκευή, 1 Μαΐου 2015

ΝΙΚΟΣ ΝΕΖΗΣ "ΟΛΥΜΠΟΣ Β΄ - Καταφύγια" | Φωτ. από το Βουνό των Θεών | 2015: Παγκόσμιο Έτος ΕδαφώνΣτο blog των ΦΙΛΩΝ της ΦΥΣΗΣ/ Naturefriends Greece που δημιουργήσαμε με αφορμή το "2015 - Παγκόσμιο Έτος Εδαφών" αναρτούμε φωτογραφίες του βετεράνου ορειβάτη και ερευνητή Νίκου Νέζη με θέμα τον Όλυμπο. Είχαμε μεγάλη δυσκολία να επιλέξουμε φωτογραφίες για να αναρτήσουμε γιατί η μία ήταν καλύτερη από τις άλλες αλλά και γιατί το άλμπουμ που μας κοινοποίησε ο κ.Νέζης είχε 400 περίπου φωτ.

Έχουμε ήδη αναρτήσει το θέμα "ΟΛΥΜΠΟΣ Α΄" αν θέλετε να ξαναδείτε τις φωτ. και να διαβάσετε πληροφορίες για τον κ.Νέζη κλικάρετε ΕΔΩ.

Σήμερα αναρτούμε το θέμα "ΟΛΥΜΠΟΣ Β' - Καταφύγια" μεγάλα αλλά και μικρά καταφύια ανάγκης... Έτσι μπορούμε να έχουμε μια καλύτερη εικόνα για τα καταλύματα και τις δυσκολίες που συναντούν οι επισκέπτες του Ολύμπου.

Κλικάρετε στις φωτογραφίες για να μεγεθυνθούν. Κάτω αριστερά υπάρχει η περιγραφή της κάθε φωτογραφίας.

Το Ελληνικό Δίκτυο "ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ»/ Naturefriends Greece" ιδρύθηκε το 2007 και είναι μέλος της Διεθνούς Περιβαλλοντικής Οργάνωσης Naturefriends International/NFI (1895). Στους NFI http://www.nfi.at/ συμμετέχουν 45 εθνικές οργανώσεις απ΄ όλο τον κόσμο με περισσότερα από 500.000 μέλη. Οι NFI συγκαταλέγονται στους GREEN10/G10, που είναι οι δέκα μεγαλύτερες περιβαλλοντικές οργανώσεις στην Ευρώπη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου