Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου 2015

2015: Παγκόσμιο έτος εδαφών | Οι ΦΙΛΟΙ της ΦΥΣΗΣ συμμετείχαν το 2015 στην προβολή της αξίας τους εδάφους, τη διάβρωση....


Οι ΦΙΛΟΙ της ΦΥΣΗΣ/ Naturefriends Greece από την αρχή του 2015 δημιούργησαν το blog Naturefriends Greece 2015 SOILS για να συμβάλλουν στην προβολή της αξίας του εδάφους ιδιαίτερα της χώρας μας.
Στο blog κάναμε δεκάδες αναρτήσεις, βγάλαμε ανακοινώσεις και δελτία τύπου, συνδέσαμε την αξία του εδάφους με την ποιοτική διατροφή, την κλιματική αλλαγή, κάναμε εκδηλώσεις με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εδαφών 5/12/2015 κ.λπ.

Πιστεύουμε ότι αυτό το blog των ΦτΦ ήταν ένα από τα λίγα μέσα που ασχολήθηκαν με συνέπεια για ένα ολόκληρο χρόνο με θέματα που αφορούν το έδαφος.
Σήμερα κλείνουμε τον κύκλο των αναρτήσεων σε αυτό το blog. 
Ο κύκλος του έκλεισε με το τέλος του 2015. Ωστόσο το θέμα του εδάφους θα συνεχίσει να μας απασχολεί μόνο που από τις επόμενες ημέρες οι θέσεις και οι προσεγγίσεις θα γίνονται από το βασικό ενημερωτικό, περιβαλλοντικά "εκπαιδευτικό"  blog ΦΙΛΟΙ της ΦΥΣΗΣ/ Naturefriends Greece.

Καλή συνέχεια....

ΥΓ: Ευχαριστούμε τους κ.κ. Νίκο Νέζη, Γιάννη Βέλλη, Μιχάλη Καλαφατά, +Τάκη Τλούπα, Κώστα Φωτεινάκη για τις φωτογραφίες τους με θέμα το έδαφος και το τοπίο που μας έδωσαν για το blog.
Δείτε τις φωτογραφίες τους ακριβώς παρακάτω με τη σειρά που αναφέρονται οι φωτογράφοι.
Κλικάρετε επάνω στις φωτογραφίες για να μεγεθυνθούν.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου